Arcen Belfeld Blerick Lomm Tegelen Velden Venlo
Website door Wiel Schouwenberg
LokaleDemocraten: "Thuis in uw omgeving!"
Nieuwsflits 06-06-2011
Op de vergadering van 30 mei 2011 heeft de fractie zich laten informeren over de bezuinigingen die de bibliotheek gaan treffen als de plannen in de kadernota doorgaan. Het gaat om een bezuiniging van drie ton, en de bibliotheek voelt zich overvallen. De woordvoerders schetsten een beeld van de gevolgen die dit zal hebben, ook voor de inwoners!

Op de vergadering van 6 juni 2011 heeft de fractie het gehad over de lijmpoging die gewaagd wordt, sinds de breuk in de coalitie naar aanleiding van de financiering van de plannen rond het Kazerneterrein. We wachten af.

Op de vergadering van 6 juni 2011 is afgestemd wat de speerpunten van de LokaleDemocraten zijn in verband met de Kadernota. Frans, Miriam, Duran en Pierre hebben ieder een aantal punten onder hun hoede genomen.

Op de vergadering van 6 juni 2011 is het laatste jaarverslag besproken. Binnen de fractie leefde de nodige kritiek op de helderheid van deze verslaglegging. Is dit taal die een gewone inwoner van Venlo kan begrijpen? Aanleiding voor wat pittige technische vragen!